Kantaron Yağının Faydaları

30-08-2019 22:25
Kantaron Yağının Faydaları
1. Kantaron yağı antiseptik özelliğinden dolayı yani MİKROPLARI ÖLDÜRME özelliğinden dolayı yaralardaki mikrop oluşumunu ve iltihap kapmasını önler.AMALİYAT İZİ dahil tüm yaralara sürülerek hücrelerin hızla yenilenmesini sağlar.YANIKLARDAN dolayı oluşan ağrıları ve yaraları kapatmakta yardımcı olur. Bununla birlikte güneşten korunmak için de kullanılabilir.BEBEKLERİN PİŞİK olan yerlerine rahatlıkla kullanabilirsiniz. ALERJİLER için de su ile kantaronu açarak sürebilirsiniz.Kantaron yağı saç derisine de oldukça iyi gelmektedir. Özellikle saç derisindeki Egzama ve döküntüleri ve vucuttaki Egzama iyileştirmede içeriğindeki yağ asitleri sayesinde iyileştirici rol oynamaktadır.Kantaron yağı hücrelerin çok hızlı bir şekilde yenilenmesini sağladığından ciltteki ölü hücrelerden arınmasını sağlayacaktır.Sedef hastalığına iyi geldiği görülmüştür. İlk sürüldüğünde kaşıntı ve kuruma baş gösterse de oldukça fazla toparlamasına yardımcı olmaktadır.Yüzünüze de oldukça iyi gelecektir. Pürüzsüzleştirecek ve siyah noktaları, lekeleri ve meşe orlukları iyileştirmekte oldukça etkilidir.
2.Sinir sıkışmalarına karşılık oluşan ağrıların giderilmesinde de oldukça faydalıdır. Bunu geçirmek için apruyan yere uzun süre masaj yaparak ağrının giderilmesine yardımcı olabilirsiniz.
3. Kantaronu kazalarda yaşanan kanamalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Damar büzme özelliğinden dış kanamaları kolaylıkla durduracaktır. İç kanaları da ağızdan alınan kantaron ile durdurmak mümkündür.
3. Migreni olanlar için de birebirdir. Başınıza kantaron yağı ile masaj yaparak baş ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz.
4. Bazı kas ağrılarınıza da iyi gelecektir. Belinizdeki ve sırtınızdaki kas ağrılarına masaj yoluyla yine iyi gelecektir.
5. Hemoroid hastalığına da iyi geldiği bilinmektedir. Yağı sürerek ve çayını da tüketerek kullanabilirsiniz.
6. Kantaron yağı hücrelerin çok hızlı bir şekilde yenilenmesini sağladığından ciltteki ölü hücrelerden arınmasını sağlayacaktır.
7. İshali kesmeye yardımcıdır.
8. Kantaron yağını bal ile karıştırırsanız, antibiyotik etkisi gösterecektir.
9. Sedef hastalığına iyi geldiği görülmüştür. İlk sürüldüğünde kaşıntı ve kuruma baş gösterse de oldukça fazla toparlamasına yardımcı olmaktadır.
10. Balgam sökmeye yardımcıdır.
11. Yüzünüze de oldukça iyi gelecektir. Pürüzsüzleştirecek ve siyah noktaları, lekeleri ve morlukları iyileştirmekte oldukça etkilidir.
12. Bir pamuk yardımıyla süreceğiniz kantaron yağı oldukça hızlı bir şekilde dudağınızdaki veya vücudunuzun herhangi bir başka yerindeki uçuğa da iyi gelecektir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.